dijous, 13 de setembre de 2007

Em presento...

Hola.

Soc l'Idefix. Un gos sense raça definida d'uns dos anys (no me'n recordo de quan vaig néixer però la senyora veterinària diu que dec tenir uns dos anys. Em va mirar els dents i allí ho va veure, però quan li vaig bordar quin era el dia del meu aniversari no em va saber dir res més).


Vivia al carrer des de fa temps i estava ple de puces i altres bitxos. Menjava el que podia i amb les meves costelles s'hi podia tocar la guitarra.


Un dia de març de l'any humà del 2007 un noi, que sembla que es diu Àlex, em va agafar i em va arreglar una miqueta. Jo estava molt espantat per què no m'agrada gaire l'aigua, però em van donar de menjar i un lloc per dormir.


Es pensen que no els entenc però SI que ho faig!! Deien que no em podien tenir gaire dies i que si no trobaven algú que em volgués em portarien a no sé quin lloc amb altres gossets. No sé que vol dir però si hi ha altres gossets deu ser maco.


Als pocs dies em van treure a passejar, per la tarda, i va venir una altra parella amb un cotxe i vam fer una volta tots quatre. L'Àlex li deia al senyor que si jo li agradava. Sembla que abans li havia enviat una foto meva, aquesta que veieu.
El senyor, que es diu Albert i que l'Àlex diu papa, va dir que jo era molt maco, però escanyolit. No li vaig fer gaire cas.
Però tres dies més tard l'Albert va venir amb el seu cotxe i se'm va emportar a un lloc on sembla que té el cau. L'Àlex ens va acompanyar. Em van portar a un lloc on em van posar un estri al coll i al pit i em van lligar a una cordar per caminar pel carrer. Tenien por que m'escapés i que m'agafés un cotxe. Ves quins poca-soltes! Amb el temps que feia que vivia al carrer!!
Després em van portar a un lloc on una senyora em va mirar per tot arreu i en fer-ho dins dels dents va dir allò dels dos anys. Em clavar vàries estocades. Jo no parava de tremolar.
Quan vam tornar al cau, que ells diuen pis, em van ensenyar un llit tou i em van dir que era per a mi. No s'hi està malament, però fa molta calor. Millor a terra.
Els dos dies següents l'Albert i la senyora que es diu Núria, em van donar de menjar i em van fer carantoines...però al tercer dia...SE'N VAN ANAR!!! i em van deixar sol al cau.
UN ALTRE VEGADA SOL I TIRAT...I SENSE PODER SORTIR.
Em vaig espantar i vaig intentar fer un forat a pel lloc on se n'havien anat. No hi va haver manera.
Quan ja m'havia rendit sento soroll i l'Albert entra al cau. QUÈ BÉ!!! No m'han deixat!!! Estic tant content que li vull donar llepades per tot arreu. Ell també sembla content de veure'm i em fa carícies...fins que veu el forat que he fet. Llavors es va enfadar molt i em va renyar d'allò més bo. Al cap de poca estona la Núria va venir, també, al cau i em va dir de tot, menys gosset maco.
No ho entenc, quan estava al carrer feia forat i ningú no em renyava. Hauré topat amb una parella d'humans diferents?
Bé. Tot això va passar a finals de març i ara estic molt bé. Ja us ho aniré explicant.
Apa
Guau!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Hola.

Soy Idefix. Un perro sin raza definida de unos dos años (no me acuerdo de cuando nací pero la señora veterinaria dice que debo tener unos dos años. Me miró los dientes y allí lo vio, pero cuando le ladré cuál era el día de mi cumpleaños no me supo decir nada más).


Vivía en la calle desde hace tiempo y estaba lleno de pulgas y otros bichos. Comía lo que podía y con mis costillas se podía tocar la guitarra.


Un día de marzo del año humano del 2007 un chico, que parece que se llama Àlex, me cogió y me arregló un poquito. Yo estaba muy asustado por qué no me gusta mucho el agua, pero me dieron de comer y un lugar para dormir.


Se piensan que no los entiendo pero SI que lo hago!! Decían que no me podían tener mucho días y que si no encontraban a alguien que me quisiera me llevarían a no sé qué sitio con otros perritos. No sé que quiere decir pero si hay otros perritos debe ser guapo.


A los pocos días me sacaron a pasear, por la tarde, y vino otra pareja con un coche e hicimos una vuelta los cuatro. Àlex le decía al señor que si yo le gustaba. Parece que antes le había enviado una foto mía, ésta que veis.
El señor, que se llama Albert y que Àlex dice papa, dijo que yo era muy guapo, pero escuálido. No le hice caso mucho.
Pero tres días más tarde Albert vino con su coche y se me llevó a un lugar donde parece que tiene el cubil. Àlex nos acompañó. Me llevaron a un sitio donde me pusieron un utensilio en el cuello y en el pecho y me ligaron a una correa para andar por la calle. Tenían miedo de que me escapara y que me atropellara un coche. ¡Qué tontos! Con el tiempo que hacía que vivía en la calle!!

Después me llevaron a un lugardonde una señora me miró por todas partes y al hacerlo dentro de los dientes dijo aquello de los dos años. Me clavaron varias estocadas. Yo no paraba de temblar.
Cuando volvimos al cubil, que ellos dicen piso, me enseñaron una cama blanda y me dijeron que era para mí. No está mal, pero hace mucho calor. Mejor en el suelo.
Los dos días siguientes Albert y la señora que se llama Núria, me dieron de comer y me hicieron carantoñas... pero al tercer día... SE FUERON!!! y me dejaron sol en el cubil.
OTRO VEZ SOLO... Y SIN PODER SALIR.

Me asusté e intenté hacer un agujero por el sitio donde se habían ido. No hubo manera.
Cuando ya me había rendido oigo ruido y Albert entra en el cubil. QUÉ BIEN!!! No me han dejado!!! Estoy tant contento que le quiero dar lamidas por todas partes. Él también parece contento de verme y me hace caricias... hasta que ve el agujero que he hecho. Entonces se enfadó mucho y me riñó de lo más bueno. Al cabo de poco rato Núria vino, también, al cubil y me dijo de todo, menos perrito guapo.
No lo entiendo, cuando estaba en la calle hacía agujeros y nadie me reñía. ¿Habré topado con una pareja de humanos diferentes?
Bien. Todo eso pasó a finales de marzo y ahora estoy muy bien. Ya os lo iré explicando.


¡Guau!

1 comentari:

Pere ha dit...

Et compadeixo, Idèfix...