divendres, 4 de juny de 2010

5% menys de pinso - 5% menos de pienso

GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!

El papi m'ha insinuat que, per complir amb no sé què d'uns ineptes que escolleixen els de dues potes, m'ha de rebaixar un 5% de pinso diari, un 5% de temps de passejada, un 5% de raspallades (aquestes m'és igual, arf arf) i un 5% de xuxes!!

L'he bordat que com pot ser que, si són els de dues potes qui escolleixen a qui els obliga a fer això, perquè no escolleixen a uns altres.....S'ha posat com una fera dient que no n'hi ha cap de competent...que només pensen en el seu cul...que estan venuts a altres interessos...i no sé que més.

Sigui com sigui sempre ens les carreguem qui no tenim res a veure!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

------------------------------------------------------------------------------------------

Papi me ha insinuado que, para cumplir con no sé qué de unos ineptos que escogen los de dos patas, me ha de rebajar un 5% de pienso diario, un 5% de tiempo de paseo, un 5% de cepilladas (estas me da igual, arf arf) y un 5% de chuches!

Le he ladrado que cómo puede ser que, si son los de dos patas que escogen a quien les obliga a hacer esto, porque no escogen a otros ..... Se ha puesto como una fiera diciendo que no hay nadie competente ... que sólo piensan en su culo ... que están vendidos a otros intereses ... y no sé que más.

Sea como sea siempre nos las cargamos que no tenemos nada que ver !!!!!!!!!!!!!!!!!!!GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!