dimarts, 16 de setembre del 2008

ESTIC DE VACANCES!!! --- ESTOY DE VACACIONES!!!


GUAU!!

Estic de vacances a la Cerdanya amb els papis. Està plé d'arbres i d'olors noves, arf...arf...!I puc fer excursions pel camps i pels camins sense anar lligat. Aquí em podeu veure fent d'explorador, per què sinó els dic per on han d'anar no se n'enteren els papis.
Estem a una cabana amb molt bona vista a la vall però per entrar-hi s'han de pujar tres esglaons de metall que em fan por. Penso que hauriem de fer campanya perque aquest tipus d'esglaons o de passos pels carrer els canviéssin. Que ningú no pensa en nosaltres!!!

----------------------------------------------------------

Estoy de vacaciones en la Cerdanya con los papis. Está lleno de árboles y de olores nuevas, arf....arf....! Y puedo hacer excursiones por el campo i los caminos sin ir atado. Aquí me podeis ver haciendo de explorador, porque sinó les digo por donde se ha de ir ellos no se enteran. Estamos en una cabaña con muy buena vista al valle pero para entrar hay que subir tres escalones de metal que me dan miedo. Pienso que habría de hacerse una campaña para que este tipo de escalo nes o de pasos por las calles se canviesen. ¡Es que nadie piensa en nosotros!

GUAU!!!

2 comentaris:

Esther ha dit...

Uaaaalaaaa! Que guai, en la Cerdaña!!! Tu haz muchas escursiones y disfruta mucho de tus papis, jeje

Ross,Sara y Klaus. ha dit...

Jo vull tornarrrrrrrrrrrrr buaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. On es aquest caminet tan xulo que la Sara i el Ross no el van trobar?????
Idefix, aveure si t'hauran de posar unes polaines per a poder baixar i pujar els esglaons jijijiji . El iaio Ross i la Sara terremoto no tenien CAP probleme! jijijiji