dimecres, 24 de setembre de 2008

ESTÈTICA I FINAL - ESTÉTICA Y FINAL

GUAU!!!

El dilluns vam tornar a Andorra. Els papis van anar a una Centre d'Estètica que resulta que és de les cosinetes de la mami. Jo vaig bordar que em fessin un massatge però la cosineta Esther, després de consultar al llibre de serveis, em va dir que no feien massatges als gossets. Però em vaig fer una foto amb elles.
I avui s'han acabat les vacances i ja tornem a ser a casa, snif.....

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

El lunes volvimos a Andorra. Los papis fueron a un Centro de Estética que resulta que es de las primas de la mami. Jo les ladré que quería que me hicieran un masaje, pero la prima Esther, después de consultar la hoja de servicios, me dijo que no hacían masajes a perros. Pero me hice una foto con ellas.
Y hoy se han acabado las vacaciones y ya estamos de vuelta a casa, snif.......

GUAU!!!

5 comentaris:

Sam ha dit...

Hola!

Estic segurissima de que ho has passat d'alló més bé a Andorra...

Jo em vaig quedar amb les ganes la setmana passada, perque els meus amos patien de no poder entrar en lloc si anaven amb mi.

Em pots dir algun lloc on jo pugui entrar a la hora de dinar??? Nosaltres nomes sabem del Pyrineés.

Espero noticies teves!
petons
Sam

Idefix ha dit...

Hola Sam!

Quan som a Andorra anem a casa de les cosinetes de la mami. Si anem a dinar o sopar fora o fem a una terrassa. Això a l'estiu perquè ara ja fa fresqueta i em deixen al cotxe amb ventilació. Però és que jo ja hi estic acostumat i em porto molt bé!!! Encara que al principi em van picar un parell de vegades al morro, arf..arf...

Idefix ha dit...

DE totes maneres a Andorra s'acosten més al francesos que als espanyol en això i no hi posen tantes tonteries.

Sam ha dit...

guay!
dons aviam si el proxim cop mi porten!!

Gràcies per contestar ;)

Byron y Xinver ha dit...

Vamos a ver... Nosotros exigimos nuestros masajes al Jefe... Nos ponemos panza arriba con la tripa al aire y el Jefe no se puede resistir... prueba.