dimecres, 2 de juliol del 2008

El Veterinari i la Maxi



Guau!!!

Feia temps que no bordava res però és que fa molta calor i em fa molta mandra. El cap de setmana passada el papi va portar a la cosina Maxi al Veterinari i la va deixar tot el dia. A la tarda la vaig anar a buscar i estava molt tonteta. Després el papi em va dir que l'havien operat de la panxa. I ara li han posat una còfia al cap. Us ensenyo unes fotos. Jejeje! amb aquesta cosa al cap només fa que ensupegar per tot arreu. Avui tornem al Veterinari per treure els punts. Ja us diré com ha anat.

------------------------------------------------------------------------------



Hacía tiempo que no ladraba nada pero es que hace mucho calor y estoy muy vago. Este fin de semana mi papi llevó a la prima Maxi al Veterinario i la dejó todo el día. Por la tarde fui a buscarla y estaba atontadilla. Luego mi papi me dijo que la habian operada de la barriga. Y ahroa le han puesto una cofia en la cabeza. Os lo muestro en las fotos. Jejeje! con esta cosa en la cabeza tropieza con todo. Hoy volvemos al Veterinario para sacar los puntos. Ya os explicaré como ha ido.


GUAU!!!!!

3 comentaris:

laura "la mama de la vivi" ha dit...

dona-li moltes llepadetes de part nostre a la Maxi, i que es possi bona aviat.

Esther ha dit...

Pobreta Maxi... ara li has de fer molts mimitos perquè es recuperi aviat. Envia-li molts petons de part dels tofus, i moltes llepadetes de part dels tofu-animalons, jejeje

montse ha dit...

Sort del llacet que t'han posat Maxi. T'afavoreix molt i fa que la campana no se't vegi tant i estas molt mona. Molta energia!!