dijous, 14 d’abril de 2011

HAN OPERAT A LA PIJA - HAN OPERADO A LA PIJA

GUAUAU!!

La Maxi Pija fa uns dies que feia sang al pipi. De fet ja fa bastant temps que jo ja els hi havia dit als papis però com que no em fan mai cas..... El fet és que la setmana passada la van portar al Veterinari i li va dir que tenia una infecció a la orina. Com que no millorava ahir la van fer una foto dels ossos i van sortir....dos pedres!!!!!!
Avui ja l'han operat i ara l'hem anat a buscar (jo com ja és el tercer dia que la vaig a buscar i he vist que el veterinari no em fa cas, avui sí he volgut entrar, arf arf arf) i ara està atontada (més del normal, arf arf arf!!!).
Però està bé.
------------------------------------------------------------------------------------
La Maxi Pija hace unos días que hacía sangre en el pipi. De hecho ya hace bastante tiempo que yo ya se lo había dicho a los papis pero como no me hacen nunca caso .....El hecho es que la semana pasada la llevaron al Veterinario y le dijo que tenía una infección en la orina. Como no mejoraba ayer la hicieron una foto de los huesos y salieron .... dos piedras !!!!!!
Hoy ya la han operado y ahora la hemos ido a buscar (yo como ya es el tercer día que la voy a buscar y he visto que el veterinario no me hace caso, hoy he querido entrar,arf arf arf) y ahora está atontada (más de lo normal, arf arf arf !!!).


Pero está bien.