dilluns, 2 d’agost del 2010

FRANÇA - FRANCIA


GUAUUAA!

Els papis han estat de vacances a França, a la Normandia, i han vist que a tot arreu (bars, restaurants, hotels, inclòs a les carnisseries!) deixaven entrar als gossets, els quals estaven molt ben educats (GRRRRR!) i s'estaven tota l'estona quiets sota la taula. Aquí, quan un gosset vol entrar a qualsevol lloc el foten fora sense miraments. NO HI HA DRET!!!!!

---------------------------------------------------------------------------

Los papis han estado de vacaciones en Francia, en la Normandía, y han visto que en todas partes (bares, restaurantes, hoteles, incluido en las carnicerías!) dejaban entrar a los perritos, los cuales estaban muy bien educados (GRRRRR!) Y estaban todo el rato quietos bajo la mesa. Aquí, cuando un perrito quiere entrar a cualquier lugar lo echan fuera sin miramientos. NO HAY DERECHO !!!!!


GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 comentari:

_MeiA_ ha dit...

No sé si serà per la crisis o què... però aquest estiu també hem trobat una millora a la Costa Brava, sobretot als restaurants, que ens han deixat entrar amb els dos gossets a menjar. I hem pogut menjar al menjador sense estar apartats de la societat! Vam poder triar la taula i tot! quin luxe!