dissabte, 25 de juliol de 2009

EL VIATGE DELS PAPIS - EL VIAJE DE LOS PAPISGUAU!!
He estat dues setmanes a casa de la cosineta Amis ja que els papis s'han anat de vacances a Alemanya. Com han anat en avió m'han deixat aquí. Quan han tornat m'han ensenyat les fotos que han fet i m'he enfadat molt.
Aquí no ens deixen entrar en els menjadors públics dels humans, ni a les botigues, ni als transports. Per trobar un lloc on hi hagi borsa-caca-xuxo cal buscar i buscar. Als jardins hem d'anar amb correu i morrió.
NO HI HA DRET!
En canvi en altres països hi ha abeuradors d'aigua als jardins i a les portes de les botigues, ens deixen entrar als transports i també als restaurants i bars. I ningú s'estranya.
Per què no m'han portat de vacances ... ... ..
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Guau!
He estado dos semanas en casa de la prima Amis ya que los papis se han ido de vacaciones a Alemania. Como han ido en avión me han dejado aquí. Cuando han vuelto me han enseñado las fotos que han hecho y me he enfadado mucho.
Aquí no nos dejan entrar en los comederos públicos de los humanos, ni en las tiendas, ni en los transportes. Para encontrar un expendedor de bolsa-caca-chucho hay que buscar y buscar. En los jardines tenemos que ir con correo y bozal.
NO HAY DERECHO!!!
En cambio en otros países hay bebederos de agua en los jardines y en las puertas de las tiendas, nos dejan entrar en los transportes y también en los restaurantes y bares. Y nadie se extraña.
Por qué no me han llevado de vacaciones……..

GUAU

1 comentari:

Byron y Xinver ha dit...

hola, estamos de acuerdo, cuanto hay que educar a los humanos en ese pais!!