dimarts, 15 de juliol del 2008

VACANCES - VACACIONES


GUAU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dissabte, 12 de juliol del 2008

PATAPORT - PATAPORTE

Ui!!!!! Veig que no us havia ensenyat el meu pataport. Els papis me l'han fet per poder anar a l'estranger. Mira que en són de complicat!!! Nosaltres si volem anar fora hi anem i ja està. Potser caldria recordar-lis la màxima canina a aquesta gent de dues potes.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ui!!! Me estoy dando cuenta que no os había enseñado mi pataporte. Los papis me lo han hecho para poder salir al extrangero. Ya son raros estps bípedos. Nosotros si queremos salir fuera lo hacemos y ya está. Haría falta recordarles la máxima canina.

ANUNCI A CAL VETERINARI - ANUNCIO EN EL VETERINARIO

Quan vaig anar a buscar la Maxi al veterinari vaig posar aquest anunci al taulell que hi havia....però ningú no ha trucat....sniffffff!!!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cuando fui a buscar a Maxi al veterinario puse este anunció en el tablón que había allí.....pero nadia ha llamado..........snifffff.

La Maxi ja està força bé - Maxi está estupendamente.

La meva cosineta Maxi es troba ja molt bé. Fa dos dies li van treure les grapes de la panxa i al final també li han tret la cofia que portava al coll. Ja era hora per que només feia que ensopegar per tot arreu, sobre tot amb el meu cap. M'ha bordat a la orella (massa alt) que us doni les gràcies per totes les llepadetes que li heu enviat.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

La prima Maxi está ya muy bien. Hace dos días que le quitaron las grapas de la barriga y también la cofia que llevaba en la cabeza. Pues ya iba siendo hora porque no hacía más que tropezar con ntodo, especialmente con mi cabeza. Me ha ladrado a la oreja, aunque muy alto, que os dé las gracias por todos los besos que le habeis enviado.

dimecres, 2 de juliol del 2008

El Veterinari i la Maxi



Guau!!!

Feia temps que no bordava res però és que fa molta calor i em fa molta mandra. El cap de setmana passada el papi va portar a la cosina Maxi al Veterinari i la va deixar tot el dia. A la tarda la vaig anar a buscar i estava molt tonteta. Després el papi em va dir que l'havien operat de la panxa. I ara li han posat una còfia al cap. Us ensenyo unes fotos. Jejeje! amb aquesta cosa al cap només fa que ensupegar per tot arreu. Avui tornem al Veterinari per treure els punts. Ja us diré com ha anat.

------------------------------------------------------------------------------



Hacía tiempo que no ladraba nada pero es que hace mucho calor y estoy muy vago. Este fin de semana mi papi llevó a la prima Maxi al Veterinario i la dejó todo el día. Por la tarde fui a buscarla y estaba atontadilla. Luego mi papi me dijo que la habian operada de la barriga. Y ahroa le han puesto una cofia en la cabeza. Os lo muestro en las fotos. Jejeje! con esta cosa en la cabeza tropieza con todo. Hoy volvemos al Veterinario para sacar los puntos. Ya os explicaré como ha ido.


GUAU!!!!!