dissabte, 19 d’abril del 2008

La meva festa d'aniversari / Mi fiesta de cumpleaños




GUAU!! Encara que més tard al final es va celebrar la meva festa d'aniversari. Va venir tota la família. Em van fer uns regals que la Sara, amb el "cuento" de que és la petita, no em deixava destapar. Ja ho podeu veure a les fotos. Em van portar una pizza amb una espelma per bufar, però no ho vaig saber fer, per què només em llepava els llavis pensant amb la pizza. I molts "xuxes"!!!!!!!!

PD.- El tiet Ross m'ha dit que si escrius a un Reis quan comença a fer fret et porten molt presents. Jo no m'ho acabo de creure per què el tiet està una mica carca, però m'ha deixat preocupat!!













aquí estic esperant l'arribada dels meus convidats
Esperando la llegada de mis convidados.











Em donen els meus regals d'aniversari /Me dan mis regalos de cumple.

El tiet Ross té enveja de que em mengi els meus "xuxes". jejej però n'hi va haver per a tots / El tio Ross tiene envidia de mis chuches pero hubo para todos.












I la Sara posant el nas a tot arreu, inclòs a la bossa de les crispetes!!!! / Y Sara metiendo el hocico en todos los sitios, incluso en una bolsa de palomitas!!!.











----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

GUAU!! Aunque más tarde, al final se celebró mi fiesta de cumpleaños. Vino toda la familia. Me trajeron regalos, pero Sara, con el cuento de que es la pequeña, no me los dejaba destapar. Ya lo podeis ver en las fotos. Me trajeron una pizza con una vela para soplar, pero no lo supe hacer, porque solo me relamía pensando en la pizza. Y muchos chuches!!!!!!

PD.- El tio Ross me ha dicho que escribiendo a uno Reyes cuando empieza a hacer frio te traen muchos regalos. Yo no me lo creo porque está viejete y chochea un poco, pero me tiene un poco preocupado.

5 comentaris:

laura "la mama de la vivi" ha dit...

psss psss, aixó dels reis es cert, a mi cada any em deixen alguna cosa pero aixó si, uns dies avans que vinguin aquest reis, els papas s'empenyan en possarme banyes o disfraçarme amb quelcom de color vermell (que hi farem ¡¡¡¡) deu ser que aquests reis que venen els hi deu agradar que vaigi disfraçada :(

montse ha dit...

Carai! Quin tros de festa! Pots estar ben content.

Gemma ha dit...

Idèfix, has tingut una festa molt maca. i plena de gent!!!

sniff, a nosaltres encara ens toca esperar :((

Unknown ha dit...

Gràcies a tots.
M'ho vaig passar molt bé!!!!
Llàstima no estiguéssiu amb mi a la festa.
Potser un altre any....

GUAU

Esther ha dit...

Ostres idèfix això no es fa! El mes que ve la Gaïa fa un any i ha vist la teva super festa d'aniversari i ha dit que en vol una igual! Aviam com ho fem ara els papis per convidar tants animalons a casa, i el pitjor, com donar-los el berenar sense que es barallin! Perquè som uns quants, i aviat en serem més! Per cert, t'he posat a la llista d'amics ;)