dimarts, 4 de març del 2008

Hes estat de cap de setmana!! / He estado de fin de semana!!


GUAU!!!!

Que bé!! Aquest cap de setmana he estat fora, al camp, a casa d'uns amics dels papis. Es diu Els Terrats i els seus amos, el Koldo i la Glòria tenen dues gosses molt simpàtiques: la Betty i la Muxu. He jugat molt amb elles però la Muxu és molt gran i em venia molt al darrera (és que sóc molt wapu, jo) però amb les seves potes em va deixar el cap com un timbal.



Aqui podeu veure la Muxu:










i aquesta és la Betty:









Un dia vam anar a fer una cursa per la muntanya i com havia plogut una mica estava tot embarrancat i els papis només feien que renyar-me. No sé per què!! Només tenia les potes plenes de fang!!!


Els papis m'han dit que tornarem a veure-les.

---------------------------------------------------------------------------------

Que Bién! Esta semana he estado en casa de unos amigos de los papis, en el campo. Se llama Els Terrats i sus amos, Koldo y Gloria, tienen dos perritas muy simáticas: Betty y Muxu. He jugado mucho con ellas pero Muxu es muy grande y me iba siempre detrás (es que soy muy guapo, yo), pero con sus patas me dejó la cabeza tonta. Muxu es la del morro negro y Betty lo tiene blanco.

Un día fuimos ha hacer una excursión y como habia llovido un poco estaba todo enfangado y los papis me regañaban. NO sé porqué! Sólo tenía las patas llenas de barro.!!!


GUAU!!