dimecres, 12 de desembre del 2007

BON NADAL!!!!

Guau!!

M'ha dit l'amo que les properes setmanes son festes de Nadal. Per això aprofito per felicitar a tots els meus amic i amigues que tinc. I també m'ha dit que és costum de cantar nadales. Us envio aquesta i aquesta.

--------------------------------------------------------------------------------------

Me ha dicho mi amo que en las siguientes semanas se celebran las Navidades. Por esto aprovecho para felicitar a todos mis amigos y amigas. Y también me ha dicho que se cantan villancicos. Os envio éste y éste.

Guau!!!!

3 comentaris:

laura "la mama de la vivi" ha dit...

eiiii, sóc la vivi de terrassa, la meva mama ha vist el teu comentari en un altre blog, i m'ha dit, escriul-hi, que també es un arreplegat com tu.
Ja em teniu també a mí i a la màma, a veure el teu blog, jo també tinc un per si algún dia vols venir a visitar-me.
www.viviterrassa.blogspot.com


guaus i mes guaus per vosaltres.

Núria ha dit...

Hola Idefix! Som els Quadrúpedos

Nosaltres també t'hem vist en un altre blog (em penso que el mateix que la Laura i la Vivi, jejeje). Hem vist que tens un tiet cocker blanc i marró, als Quadrúpedos també en tenim un: en Lance.

El nostre blog, per si ens vols passar a veure es http://quadrupedos.blogspot.com

Apa, bon nadal!!!

montse ha dit...

Doncs ja ho veus Idèfix, som una bona colla de bloggers perruns! Gràcies per la visita al nostre blog. Evidentment, a partir d'ara, serem asidus seguidors del teu.
Rebeu, Idèfix i Albert, els millors desitjos de la nostra família per aquestes festes i pel proper any, i per l'altre i l'altre, i l'altre ....

Per cert, Idèfix és el gos d'Obelix?